Formulari de cerca

Centre de dia de menors d'inserció sociolaboral

DEFINICIÓ:

És un recurs de caràcter obert que compleix una funció preventiva, educativa i de formació sociolaboral. Esta adreçat a menors entre 15 i 18 anys en situació de mancances i de risc social que presenten inadaptació al sistema educatiu. L’objectiu principal és aconseguir la integració social i laboral.

 

ACTIVITATS:

• PREVENTIVES: consisteixen a mitjançar entre les institucions i els menors i les seues famílies, fent un treball de suport i col·laboració amb institucions educatives i de protecció.

• EDUCATIVES: s’afronten proposant una oferta social i educativa, mitjançant activitats d’oci, de reforçament d’aprenentatges bàsics, de formació laboral i tallers de salut.

• DE FORMACIÓ SOCIOLABORAL: s’aborda oferint uns programes d’inserció sociolaboral a fi d’afavorir l’adquisició de les habilitats necessàries per a la incorporació al món laboral, compensant els dèficits formatius a traves d’un aprenentatge teoricopràctic d’un ofici que facilite esta incorporació. Els tallers prelaborals que ofereix el centre son FUSTERIA I PERRUQUERIA.

 

ACCÉS:

• Fruit de la coordinació permanent amb l’equip de serveis socials municipals, especialment amb el programa de prevenció de l’absentisme.

• A través de peticions realitzades per les famílies o directament pels menors, majors de 16 anys.

• A petició d’instàncies judicials.

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal