Formulario de búsqueda

25 Mayo 2020 13:00
Tavernes de la Valldigna contractarà un total de 112 treballadors agrícoles, en este període estival.

L'Ajuntament de Tavernes  s'ha acollit a les ajudes de col·laboració amb el Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per impulsar esta acció de foment de l'ocupació en el sector agrícola.

La Direcció General del SEPE ha concedit al consistori  una subvenció de 156.089 € per a desenvolupar este programa dirigit als treballadors desocupats afiliats al Sistema Especial Agrari integrat en el Règim General de la Seguretat Social.

L’ Ajuntament aportarà 14.540,41 € per a compra de vestuari, material i quitança en l’acabament del contrat.

L'objectiu principal d'este programa és pal·liar la desocupació en el sector agrícola i contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient, tot oferint als beneficiaris un complement de renda.

El projecte que desenvoluparan els beneficiaris del programa se centra en una sèrie d'actuacions per a garantir l'adequada conservació dels recursos naturals de l'àmbit d'actuació, especialment la vegetació i el paisatge.

El regidor de foment local, Josep Llàcer ha indicat que aquest programa servirá per ajudar un gran nombre de famílies de Tavernes que treballen en el sector agrícola i que en estos moments de crisi sanitària están tenint moltes dificultats econòmiques. A més durant els mesos d’estiu podrem realizar nombroses tasques de manteniment de les infraestructures publiques gràcies a aquest programa.

Aquesta línea d’actuació s’emmarca dins del Pla de foment de l’ocupació que ha iniciat la Regidoria de Foment Local per pal·liar els efectes negatius de la crisi de la COVID-19, anomenat “Tavernes no para” i que destinarà més de 1,6 Milions d’€ al llarg dels anys 2020 i 2021

 

Per a més informació cridar al telèfon 962 823 660

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal