Formulario de búsqueda

3 Julio 2018 14:00
Tavernes reforça la plantilla de Policia Local per a incrementar la vigilància en la zona de la Platja
• L’Ajuntament incorporarà fins a 8 nous agents de Policia Local que es sumaran a les labors de vigilància en les zones de major afluència. • L’objectiu és reforçar la vigilància en la Platja de Tavernes i fer front al gran nombre d’esdeveniments programats durant tot l’estiu.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna incorporarà fins a 8 nous agents de Policia Local per a augmentar la vigilància i els efectius de carrer, en especial en la zona de Platja i en la temporada estival, on es concentren durant estos mesos d’estiu una gran quantitat de estiuejants i esdeveniments de tota classe.

Bea Ferreres, regidora de Seguretat Ciutadana, ha destacat “la implicació del consistori per a augmentar els efectius de la Policia Local, assegurant així una presència d’agents adequada en este període en què quasi dupliquem la població a la nostra ciutat. A més, celebrem alguns dels esdeveniments i festivitats més importants, com ara les festes majors, els festivals de música a la platja, i altres esdeveniments esportius”, ha afegit la regidora.

Entre altres aspectes, la Policia Local reforçarà les patrulles a peu per la zona de la Platja de Tavernes de la Valldigna, posarà en marxa el servei de punt d’atenció al ciutadà de la mateixa, reforçarà els controls en els accessos, augmentarà la vigilància per a assegurar el compliment de les normatives de soroll i consum d’alcohol i donarà cobertura a la vigilància i seguretat en la celebració dels distints esdeveniment que celebrarà la ciutat en pròximes dates

Els agents, alguns dels quals ja patrullen els carrers de la ciutat vallera des de l’u de juliol, s’incorporen en règim d’interinitat, i estaran en el cos local fins el 31 de desembre.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal