Formulario de búsqueda

30 Enero 2019 14:30
Tavernes presenta al President de la Diputació una proposta de recolzament per a aquelles localitats que celebren festivals de música
L’alcalde, Jordi Juan, i el regidor que gestiona els festivals, Josep Llàcer, s’han reunit, este matí, amb el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, per traslladar esta proposta.

Al llarg del matí de hui, l’alcalde, Jordi Juan, i el regidor encarregat de gestionar els festivals de música, Josep Llàcer, han mantingut una reunió amb el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, per tal de presentar una proposta de recolzament, per part de la Diputació, a aquelles localitats valencianes que celebren festivals de música.

Dita proposta rau en la demanda d’ajuda a estes localitats organitzadores per les despeses extres que comporta l’organització d’este tipus de festivals. Policia, brigada, vigilància, neteja i, entre d’altres, campanyes de publicitat en els mitjans de comunicació són recursos que solen recaure en les institucions, per això la petició d’implicació econòmica a la Diputació.

La rebuda, per part de Diputació, ha estat positiva. En les pròximes dates convocaran a alcaldes i/o representats dels diferents municipis valències que organitzen festivals d’este tipus. A més, la Diputació s’ha compromés a estudiar una possible una modificació del pressupost per a dotar econòmicament esta partida.

Cal recordar que, al llarg dels últims anys, Tavernes s’ha convertit en un mar de festivals en què participen en total prop de 100.000 persones, fet que consolida la marca Tavernes com a referent de turisme cultural i de qualitat. Qui ens visita gràcies a estos espectacles no sols ve ací a escoltar i viure les emocions de la música, sinó a gaudir del nostre entorn, participar en tallers, activitats d’oci de tot tipus o descobrir la nostra gastronomia, cultura i patrimoni.

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal