Formulario de búsqueda

23 Junio 2017 13:30
Tavernes es prepara per a la nit de Sant Joan
L'Ajuntament de Tavernes estableix un operatiu especial de la Policia Local i reforçarà la vigilància i seguretat per a la vesprada i la nit del divendres dia 23 de juny.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes ha establert un operatiu especial per a la vesprada i la nit del divendres 23 de juny, amb motiu de la celebració de la nit de Sant Joan.

La Policia Local instal·larà punts de regulació del trànsit per a facilitar la circulació rodada, ja que entre les 23:30 i les 00:30 hores es preveu trànsit intens, especialment en l’entrada i l’eixida principal de la platja, per l’avinguda de la Marina. A més, s’encarregarà de controlar la zona de l’arena, on hi haurà fogueres, perquè la festa transcórrega amb normalitat.

La circulació quedarà restringida pel correfoc amb Els dimonis de Mislata, que començarà a les 23 hores des de la plaça Massalari i acabarà en la plaça de la Safor.

L'agrupació local de Protecció Civil també hi estarà present per a ajudar els assistents i evitar problemes en les fogueres. A primera hora de la matinada es durà a terme la neteja i recuperació de la zona; per tant, l’arena ha d’estar lliure d’usuaris.

La Regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a l’arena, per a fer fogueres, materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja l’endemà. Es recomana no accedir a l’arena amb botelles de vidre per a evitar que es trenquen i puguen tallar-se altres usuaris.

A més del correfoc, l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat animació per als xiquets en l’avinguda de la Marina, davant la Tourist Info, a les 19:30 hores. InfanTics, de Josep Enric Grau, contarà i interpretarà les imatges i els textos del llibrescultura TincToncTics. Els xiquets, mirant paraules i llegint imatges, descobriran la comunicació a través dels diferents llenguatges artístics. Es tracta d’una activitat interactiva per a la participació dels xiquets.

Durant tot el cap de setmana hi ha previstes altres activitats com un mercat pirata, un mercat de vell i dos visites teatralitzades a la torre de guaita, una el dissabte a les 10:30 i una altra a les 19 hores. A més, dissabte tindrà lloc la Segona Travessia Nadant en la zona del Medi/Aquàrium.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal