Formulario de búsqueda

22 Enero 2019 15:00
Tavernes comptarà amb un skatepark municipal
• L’habilitació d’esta infraestructura esportiva ja està en marxa i compta amb una subvenció de la Diputació de València per a la seua realització. • A més, s’invertiran 21.000 euros per a construir una zona verda amb jardins, gronxadors i mobiliari urbà a la zona del Patronat.

Una de les infraestructures més demandades els últims temps per la joventut de la capital de la Valldigna esdevindrà, en breu, una realitat. Gràcies a la tasca de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tavernes, s’ha aconseguit una subvenció de la Diputació de València per tal de construir un skatepark municipal al terme de Tavernes de la Valldigna amb una inversió de 82.000 euros.

L’afició, a Tavernes de la Valldigna, per la pràctica d’este esport ha augmentat els darrers anys. Els nombrosos skaters vallers es feien ressò d’una carència que en breu es satisfarà amb la posada en marxa d’esta instal·lació. La promoció d’este esport es suma a la d’altres que ja esdevenen punters a Tavernes, com el rugbi, el patinatge, l’atletisme, el futbol o el bàsquet, que compten amb una sèrie de clubs potents que fan possible parlar de Tavernes com la capital esportiva de la Safor.

A la construcció d’un skatepark, es suma l’anunci, per part del Consistori, de l’habilitació d’una zona verda amb jardins, gronxadors i mobiliari urbà, a més d’una zona d’aparcament, als terrenys del Patronat en la què s’invertiran 21.000 euros. Els alumnes del taller d’ocupació de jardineria són els encarregats de fer realitat este nou jardí.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal