Formulario de búsqueda

2 Enero 2019 10:00
Tavernes celebra la Festa Esportiva de Nadal
• Tindrà lloc durant els matins dels dies 3 i 4 de gener al Pavelló cobert Carlos Pellicer. • Es tracta d’una festa dedicada a la xicalla i en la qual hi ha programades activitats físiques i d’oci.

Demà dijous 03 i el divendres 04 de gener, la xicalla de Tavernes té l’oportunitat de gaudir de la Festa Esportiva de Nadal, organitzada per la Regidoria d'Esports. Un esdeveniment que és una novetat a la programació nadalenca de la capital de la Valldigna i que tindrà lloc, en horari de 10 a 14 hores, al Pavelló cobert Carlos Pellicer.

Amb l’objectiu de promoure l’activitat física i d’oci entre els més menuts en una època de l’any que queda lliure i no hi ha escola ni institut, es pretén aprofitar l’espai del Pavelló municipal per buscar diversió entre la xicalla amb un ampli ventall d’activitats i jocs per a tot tipus d’edats.  

Les activitats que s’hi poden trobar són diverses; piscines de boles, esferes unflables, jocs de psicomotricitat, castells unflables, tallers de manualitats, jocs de taula, activitats multiesportives, balls o música, entre altres propostes que completen una programació que intenta fer les delícies del públic infantil. Un públic infantil, per cert, que continua essent el principal protagonista de la recta final de la campanya ‘A Tavernes Més Nadal’, ja que la vesprada del dia 4, a les 18:00 hores, té una cita amb els Emissaris Reials al Passeig del País Valencià. Visites màgiques i reials que continuaran el matí del dia 5 a l’Escoleta de la Platja i, per la vesprada, amb la tradicional Cavalcada de Reis Mags que recorrerà els carrers del nucli urbà de la població, des del poliesportiu municipal fins la Plaça Major.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal