Formulario de búsqueda

29 Julio 2020 8:15
La Regidoria de Medi Ambient, el Centre Excursionista i el taller Et Formem treballen transversalment en la col·locació de les caixes niu

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tavernes  promou, junt al Taller Et Formem i el Centre Excursionista , la col·locació de 38 caixes niu per a aus i ratpenats.

Les caixes niu han estat elaborades pel Centre Excursionista i col·locades per l'alumnat del Taller Et Formem en diferents indrets de la ciutat i del terme municipal: Passeig Colon, Mur, Calvari, Senda de la Cova del Bolomor, Ullal, Torre de Guaita, Parc del Molló, Avinguda de la Marina i Parc dels Vents.

A partir de setembre, quan es reinicie el curs escolar, el Taller Et Formem farà possible la instal·lació de més caixes niu a tots els centres escolars de Tavernes.

Aquesta iniciativa té la finalitat de facilitar a les aus i ratpenats llocs on construir els seus nius i així poder gaudir totes i tots de la seva presència i dels beneficis que ens proporcionen. No oblidem que les aus insectívores i els ratpenats ens deslliuren de gran quantitat de mosquits, que tantes molèsties ens produeixen.

A més a més esperem que amb aquestes accions a poc a poc es puga reduir la utilització de productes químics per tal de controlar les poblacions d'insectes.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal