Formulario de búsqueda

14 Junio 2018 14:00
La Policia Local de Tavernes fomenta l’educació viària entre els escolars de la ciutat
• Al voltant de 400 escolars han participant en estos tallers d’educació viària. • L’objectiu és sensibilitzar els escolars en la seguretat en la via pública, tant des de la perspectiva del vianant com la del conductor.

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna ha impartit cursos d’educació viària a vora 400 escolars dels col·legis d’educació primària de la ciutat. Agents de la Policia Local han impartit sessions teòriques als centres escolars, complementades amb sessions pràctiques a la central de la Policia Local. Allí, els 18 grups d’escolars participants en estes sessions han conegut alguns aspectes dels dispositius de regulació del trànsit de la Policia Local i han posat en pràctica en un circuit les ensenyances rebudes en estes sessions.

El parc de seguretat viària preparat per a l’ocasió disposa d’una instal·lació amb distints senyals de transit, passos de vianants, semàfors, rotondes i diversos vehicles de pedals per a simular la circulació de bicicletes i cotxes.

L’objectiu d’estes sessions és sensibilitzar els alumnes en la seguretat en la via pública, tant des de la perspectiva del vianant com la del conductor.

La regidora de Seguretat, Bea Ferreres, ha visitat este matí les instal·lacions per a conèixer de primera mà el treball que fan els agents i ha ressaltat que “estos cursos són molt necessaris i alhora efectius per a sensibilitzar ja de menuts els xiquets en la importància del compliment de les normes de seguretat viària”. “És a la seua edat quan es consoliden els hàbits de conducta i s’assegura el respecte a les normes de seguretat viària i el civisme. És una tasca fonamental”, ha conclòs la regidora.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal