Formulario de búsqueda

7 Junio 2018 14:00
La Policia Local de Tavernes engega una campanya de control de la taxa d’alcohol i presència de drogues en conductors
• La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha engegat esta campanya de control que té una durada de 7 dies, i que s’estén les 24 hores per tot el terme. • L’objectiu és reduir els accidents de trànsit i conèixer la incidència de certs factors en la sinistralitat viària.

La Policia Local de Tavernes de la Valldigna s’ha adherit durant esta setmana a la campanya de control de la taxa d’alcohol i presència de drogues en conductors, organitzada per la Direcció General de Trànsit.

L’alcohol és un factor concurrent i desencadenant en un terç dels accidents mortals, i el seu consum multiplica entre 2 i 15 vegades el risc de patir un accident. Per este motiu, la Regidoria de Seguretat Ciutadana ha engegat esta campanya, que tindrà una durada de 7 dies i que s’estén per la ciutat i pel nucli de la platja les 24 hores del dia.

Bea Ferreres, regidora de Seguretat Ciutadana, ha recordat que “l’alcohol és la principal causa de sinistralitat en carretera, i encara que la taxa estiga dintre dels marges legals permesos, representa un factor de risc al volant”. “Tot granet d’arena que puguem aportar des dels cossos de seguretat locals és essencial per a combatre la problemàtica de la conducció sota els efectes de drogues i alcohol”.

Formació en l’ús de les armes de foc

En els últims dies, a més, els agents de la Policia Local de Tavernes han reforçat les seues competències amb sessions de formació en pràctiques de tir. Així, els agents amb arma de foc reglamentària assignada han dut a terme una activitat formativa de pràctiques de tir.

Estes pràctiques anuals resulten necessàries perquè els professionals de la seguretat mantinguen els coneixements necessaris d’ús de les armes de foc. Es busca que els policies adquirisquen una sèrie de tècniques eficients en l’ús de l’arma.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal