Formulario de búsqueda

L’AJUNTAMENT, A TRAVES DE LA REGIDORIA DE COMERÇ LOCAL, HA CONFECCIONAT UN LLISTAT DE COMERÇOS OBERTS, PER TAL DE PROMOCIONAR EL COMERÇ DE PROXIMITAT

Amb motiu de l’estat de confinament, l'Ajuntament ha confeccionat un llistat amb els establiments del municipi que estan oberts, els que fan repartiment a domicili o preparen comandes, i els que tenen venda on line. L'objectiu és donar suport al comerç local i posar a la disposició dels ciutadans una informació que pot ser útil mentre estan confinats en els domicilis.

La Regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, recorda la importància de comprar en el comerç local i tradicional, en els mercats municipals, quioscos, papereries, botigues i com no, donar suport a l’hosteleria del nostre poble, ara i després de l’estat d’alarma.

“Estem en la desescalada, alguns negocis estan obrint les seues portes, i és l’inici per a recuperar l'activitat al nostre poble.”

Però no hem d’oblidar que hem de ser responsables, hem de complir les recomanacions i pensar que el comerç local dona vida al poble, no podem tornar enrere el recorregut que hem avançat durant aquest confinament..

Esta llista s'anirà actualitzant tant com siga possible, incorporant-hi els establiments que es vagen adherint a la iniciativa.

Els comerços que estiguen interessats a formar part d'este registre han d’enviar un WhatsApp/Telegram al 617 800 744, amb les següents dades

Nom de l'establiment
Adreça
Telèfon de contacte
Sector de comerç(Alimentació, drogueria, etc)
Accepteu comandes(Si/No)
Feu enviaments a domicili(Si/No)
Enllaç per a compra online

El llistat podrà consultar-se a la web municipal i en els canals oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram,).

Si encara no estàs apuntat, ara és el moment !!!!!!

 

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal