Formulario de búsqueda

20 Mayo 2020 9:00
L'Ajuntament de Tavernes rep una notícia molt bona de la Conselleria d’Habitatge.

La Regidoria de Serveis Socials i Cooperació mostra gran satisfacció pel treball de coordinació que estem duent a terme amb Habitatge Social. Aquesta setmana ens apleguen dues accions molt positives que ajudaran a pal·liar la situació que la COVID-19 provoca entre les famílies més vulnerables.

La primera és que la Conselleria ha adquirit un nou immoble que s’adjudicarà a una de les famílies que estaven en espera. La segona és l’exempció/bonificació del pagament de lloguer en tot el parc d’habitatges socials durant els mesos d'abril, maig i juny. Una mesura que pal·liarà la greu crisi en què estan immerses les famílies més vulnerables.

A més, s’afig al projecte per a posar fi a la bretxa digital entre les famílies amb xiquets en edat escolar que habiten en el parc social. Ací en la nostra localitat, s'ha facilitat l'accés a internet a 25 famílies, treball coordinat entre la Conselleria d’Habitatge que dirigeix Rubén Martínez Dalmau, la Secretaria Autonòmica d'Innovació i Transformació Digital, a càrrec de Jordi Juan Huguet, i la Regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noèlia Alberola. La regidora veu molt positiu el treball en xarxa que es realitza durant tot l'any en les diferents institucions i valora especialment el treball transversal durant la pandèmia per a fer aplegar els recursos a qui més els necessita. Noèlia Alberola agraeix les mesures posades en funcionament pel Consell i vol que es faça visible el treball essencial dut a terme pels Serveis Socials, una tasca de les persones i per a les persones.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal