Formulario de búsqueda

25 Septiembre 2018 14:00
L’Ajuntament de Tavernes renova la solera d’entrada del Camp d’Esports
• Les actuacions previstes preveuen repavimentar l’entrada al camp d’esports, molt deteriorada després de diverses actuacions parcials. • L’Ajuntament inverteix en estes obres 25.000 euros de fons propis.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat este dimarts les obres en el Camp d’Esports Municipal que renovaran la solera d’entrada, molt deteriorada després de diverses actuacions parcials encaminades a renovar l’equipament.

Així, este obres eliminaran els desperfectes de terra, homogeneïtzant la superfície, i suprimint els desnivells que hi ha actualment. La zona d’actuació comprèn el paviment de l’entrada i el perímetre del camp per la banda oest, darrere de les instal·lacions ubicades en la zona de la graderia.

Josep Llàcer, regidor d’Esports, ha ressaltat el “compromís d’este govern per a millorar les instal·lacions esportives municipals, i la millora contínua de les condicions en què els nostres esportistes poden practicar les seues disciplines”. “D’esta manera, a esta actuació s’hi afegiran les que escometrem pròximament per a habilitar instal·lacions per a practicar disciplines d’atletisme, com ara eixides de velocitat, salt d’alçada, salt de longitud, triple salt i llançaments, en les quals invertirem vora 150.000 euros”, ha conclòs el regidor.

L’Ajuntament invertirà en estes obres uns 25.000 euros, finançats amb recursos propis. Els treballs els realitzarà l’empresa vallera Transtonis SL.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal