Formulario de búsqueda

16 Mayo 2017 13:45
L’Ajuntament de Tavernes inicia les obres per a reparar camins rurals i el carrer Metge Paco Valiente
En total, l’Ajuntament de Tavernes destina al voltant de 79.000 euros del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València a repavimentar els camins d’Herrera i Primer del Golfo i el carrer Metge Paco Valiente, a més de reparar la vorera del Col·legi Alfàndec, com a resposta a les demandes de la ciutadania.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat les obres per a arreglar els camins rurals d’Herrera i Primer del Golfo, tal com es va acordar amb el Consell Agrari de Tavernes.

 

L'objectiu d’este projecte respon a una necessitat de satisfer una de les accions més demanades pel sector agrícola i els llauradors del poble. Així, l’Ajuntament destinarà més de 56.000 euros a reparar els desperfectes detectats en el ferm de distintes zones dels camins. Els treballs han començat per netejar els laterals dels camins per a pavimentar-los amb asfalt.

 

Estes obres estan incloses en el Pla de Camins i Vials (PCV) de la Diputació de València, que subvenciona amb 79.000 euros per a inversions que atenen les necessitats dels ciutadans en esta matèria.

 

A més, al voltant de 22.000 euros de la subvenció serviran per a arreglar el paviment del carrer Metge Paco Valiente, entre els carrers Ràfol i Mestre Sansaloni. D’esta manera, s’asfaltarà tot el carrer, es condicionarà la zona de l’entrada del Col·legi Alfàndec, que és una de les zones més transitades de Tavernes, i es repararà la vorera amb asfalt polit.

Camí Herrera

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal