Formulario de búsqueda

14 Junio 2019 13:15
L’Ajuntament impulsa el taller ‘Noves masculinitats’ als col•legis per a acabar amb els micromasclismes
• Este taller consta de diverses xarrades i activitats dirigides als alumnes de sisè de primària dels col•legis vallers.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha posat en marxa el taller anomenat ‘Noves masculinitats’ per a acabar amb els micromasclismes amb diverses xarrades i activitats dirigides als alumnes de sisè de primària dels col·legis vallers. Durant diversos dies, als centres escolars, es durà a terme este taller impulsat per la Regidoria d’Igualtat.

Els objectius primordials d’este taller són els d’esborrar els estereotips de gènere i entendre com es transmeten per les xarxes socials o els mitjans de comunicació, despertar en els alumnes una mirada crítica cap als estigmes que s’adquireixen des de la infantesa i entendre com els agents socialitzadors perpetuen un model hegemònic de la masculinitat.

Els instructors del taller aposten per una metodologia dinàmica i participativa basada en la expressió d’emocions, expressions simbòliques i artístiques mitjançant textos, vídeos, música o literatura.

“El taller Noves Masculinitats està dins de les moltes activitats que des de fa temps portem a terme des de la Regidoria d’Igualtat en matèria de prevenció i conscienciació per a prevenir la violència masclista i les actituds violentes cap a les dones. Este taller té l’objectiu de combatre els micromasclismes, i és un complement a la resta d’activitats que s’han adreçat al personal funcionari, adolescents i la resta de la societat. Des de l’Ajuntament de Tavernes tenim clara la nostra aposta: formació, conscienciació i educació per una igualtat real”, ha assenyalat la regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, al voltant d’esta iniciativa.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal