Formulario de búsqueda

15 Junio 2020 9:00
Escoleta de conciliació en temps de Covid-19

L’Ajuntament de Tavernes, mitjançant les regidories de Serveis Socials i Joventut, ha programat una escoleta de conciliació en temps de Covid-19 per a facilitar la conciliació familiar , adaptada a la nova normalitat i seguint les mesures recomanades per les autoritats sanitàries.

Una escoleta diferent però segura, on xiquets i xiquetes gaudiran d’activitats en què l’entreteniment i la diversió estaran garantits.

Aquesta escoleta de conciliació tindrà lloc en dos col·legis de la nostra localitat: CEIP Alfàndec i CEIP Divina Aurora. El repartiment entre els dos centres, atesa la limitació de places per a garantir la seguretat sanitària, es farà segons proximitat del domicili. Les preinscripcions seran telemàtiques els dies 16, 17 i 18 agafant cita. Per a més informació s’atendrà el dia 19 en el següent telèfon 617389171 (línia operativa a partir del dia 15).

Preinscripció i més informació a la Carpeta Ciutadana de l'Ajuntament

Enguany no està prevista l’opció de menjador ni l’ús de la piscina.

La regidora responsable de l’escoleta, Noèlia Alberola, ha procurat posar a disposició de les famílies un recurs que facilite la conciliació en aquest temps tan difícil i, alhora, que els xiquets puguen gaudir de forma segura del temps d’esplai.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal