Formulario de búsqueda

26 Junio 2017 12:00
La platja de Tavernes acollirà la Primera Trobada Solidària
El dia 20 de juliol, el Parc del Llac de la Goleta serà l’aparador on associacions i entitats sense ànim de lucre exposaran la tasca que duen a terme i, a més, els visitants podran gaudir d’El xic de Chaplin, un espectacle que barreja teatre, cinema i música en directe.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat la Primera Trobada Solidària a la platja de Tavernes per al dia 20 de juliol.

Vora 16 associacions i ONG locals exposaran i donaran a conèixer la tasca solidària que realitzen, amb l’objectiu de fomentar el voluntariat i l’associacionisme, mentre la Ventolin’s Band, la banda d’adults de la SIUM, posarà la música a l’activitat. Tot això serà a partir de les 20 hores en la plaça de les Palmeretes de la platja de Tavernes.

A les 22 hores començarà l’espectacle teatral a l’aire lliure. El Xic de Chaplin és una peça que barreja teatre, cinema i música en directe al piano, que reacciona amb immediatesa als matisos narratius de la pel·lícula que es projecta durant l'espectacle.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal