Formulario de búsqueda

3 Agosto 2017 13:00
COMUNICAT INFORMATIU DE LA POLICIA LOCAL
Dins del pla d’actuacions previstes en la senyalització de diversos carrers de la ciutat, s’ha iniciat la del carrer Divina Aurora.

A partir de hui es col·locaran els senyals que prohibeixen l’estacionament en un dels costats de tot el carrer Divina Aurora (marge dret en el sentit de la circulació, accedint-hi des de l’avinguda de la Valldigna).

El motiu respon a les diverses queixes de veïns, així com a accidents menors provocats pels vehicles que estacionen als dos costats i impedeixen el creuament entre vehicles, ja que es tracta d’un carrer de doble sentit de circulació.

El carrer Divina Aurora és una via de distribució del trànsit que no aconsella establir un sol sentit de circulació, ja que s’hauria de variar el sentit de circulació de molts altres carrers. Aleshores, es manté el doble sentit de circulació del carrer Divina Aurora, si bé tan sols es permetrà estacionar en un costat per a facilitar el trànsit fluït i el creuament de vehicles que circulen per eixa via.

En el que resta de setmana es col·locaran fullets informatius per a advertir els usuaris que estacionen en esta via de la prohibició. En este sentit, s’han donat directrius al col·lectiu policial perquè informen i no denuncien ni retiren els vehicles fins que finalitze el període informatiu al ciutadà de la modificació de senyals realitzada.

Agraïm la col·laboració dels usuaris de la via pública afectada.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal