Formulario de búsqueda

30 Marzo 2021 12:00
Tavernes dona una segona vida als taps de plàstic
• Es reciclaran per a construir un banc que es col·locarà en el municipi • Els taps es poden depositar en les caixes de cartó instal·lades al poliesportiu i al Braç Treballador

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes ha posat en marxa una iniciativa per a donar un nou ús als taps de plàstic. Així, la població podrà reciclar els taps per a construir un banc per a asseure’s, que s’ubicarà posteriorment en el municipi.

Els taps es poden depositar en les caixes de cartó instal·lades al pavelló cobert Carlos Pellicer (de dilluns a divendres de 09 a 12 i de 15 a 22 hores) i al Braç Treballador (de 09 a 14 hores). Una vegada plenes, l’associació Plàstic Preciós la Safor serà l’encarregada d’arreplegar-los i reciclar-los per a construir el banc.

Esta iniciativa inclou també una acció de conscienciació als centres educatius mitjançant un vídeo formatiu i didàctic sobre la greu problemàtica del plàstic, els processos del reciclatge d’este residu i l’economia circular, a més d’un debat a l’aula sobre els temes tractats.

La regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, ha destacat que es tracta d’una iniciativa “per a fomentar el reciclatge a Tavernes i conscienciar la població, especialment la més jove, de la importància de donar una nova vida al plàstic i reduir-ne l’ús”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal