Formulario de búsqueda

Programació cultural Pasqua

'DESFEM' de DANI MIQUEL

DIMARTS 6 D’ABRIL

18.30h CASA DE LA CULTURA. AUDITORI. PLAÇA DE L’ESCRIPTOR RAFAEL CHIRBES

Projecte teatral i musical de Dani Miquel que vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient. La solució està en els més menuts! Vivim en pobles i ciutats envoltats d’un medi ambient que ens cal estimar i cuidar. I així ho fem amb els xicotets gestos i accions que infants i adults fem a diari a les nostres cases o a l’escola..

ENTRADA GRATUÏTA - POSSIBILITAT DE FER DONATIU A 'EL BUS VIOLETA'. (Els donatius es faran a l'entrada del teatre a la mateixa associació).

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/3aF9mUw8VqBGgGQz7

'XAS!!!' del CIRCO GRAN FELE

DIMECRES 7 D’ABRIL

18.30h CASA DE LA CULTURA. AUDITORI. PLAÇA DE L’ESCRIPTOR RAFAEL CHIRBES

“Xas! ” és un espectacle de circ, produït pel Gran Fele i amb una durada de 120 minuts. La companyia comença la gira per la Comunitat Valenciana, Espanya… Europa i al final l’última estrella a mà esquerra. Es tracta d'un espectacle de circ contemporani. Amb música composta especialment per a l’obra i interpretada en directe. Els titelles, construïts per Eduardo Borja, sorprendran per les mides.

ENTRADA GRATUÏTA - POSSIBILITAT DE FER DONATIU A CÀRITAS INTERPARROQUIAL TAVERNES (Els donatius es faran a l'entrada del teatre a la mateixa associació).

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/nizbAiqsCW4J1Z359

IV FESTIVAL INTERNACIONAL TAVERNES EN CAMBRA - JOVES INTÈRPRETS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

DIVENDRES 9 D’ABRIL

18.30h CASA DE LA CULTURA. AUDITORI. PLAÇA DE L’ESCRIPTOR RAFAEL CHIRBES

En el concert de joves intèrprets de la Comunitat Valenciana 2021 podrem escoltar obres de molt de nivell i de gran dificultat tècnica i expressiva.

ENTRADA GRATUÏTA - POSSIBILITAT DE FER DONATIU A L'ASSOCIACIÓ CREU ROJA TAVERNES. (Els donatius es faran a l'entrada del teatre a la mateixa associació).

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/YAd5aBe1t17FRMs49

IV FESTIVAL INTERNACIONAL TAVERNES EN CAMBRA - PILAR I PEDRO VALERO (PIANO)

DISSABTE 10 D’ABRIL

18.30h CASA DE LA CULTURA. AUDITORI. PLAÇA DE L’ESCRIPTOR RAFAEL CHIRBES

Els germans Pilar i Pedro Valero interpreten al piano i piano quatre mans, un programa basat en el romanticisme espanyol i europeu. Rachmaninov, Albéniz, Falla i Schubert són alguns dels protagonistes dels sons al piano.

ENTRADA GRATUÏTA - POSSIBILITAT DE FER DONATIU A L'ASSOCIACIÓ LLUITA CONTRA EL CÀNCER TAVERNES. (Els donatius es faran a l'entrada del teatre a la mateixa associació).

INSCRIPCIONS: https://forms.gle/bC9kU8XEkNanhuZu9

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal