Formulario de búsqueda

20 Abril 2020 13:45
L'Ajuntament vol posar a la disposició del veïnat un llistat de comerços oberts per a reduir el temps de permanència en els establiments

Amb motiu de l’estat de confinament, l'Ajuntament vol confeccionar un llistat amb els establiments del municipi que estan oberts i els que fan repartiment a domicili o preparen comandes. L'objectiu és donar suport al comerç local i posar a la disposició dels ciutadans una informació que pot ser útil mentre estan confinats en els domicilis.

Amb esta actuació es vol donar a conèixer a la població els establiments oberts i que donen servei a domicili o preparen comandes perquè els ciutadans puguen fer la compra i rebre-la en casa, a més de reduir el temps de permanència en els comerços.
Esta llista s'anirà actualitzant tant com siga possible, incorporant-hi els establiments que es vagen adherint a la iniciativa.
Els comerços que estiguen interessats a formar part d'este registre han d’enviar un Whatsapp/Telegram al 617 800 744, amb indicació del nom de l'establiment, l'adreça i el telèfon on fer els encàrrecs.

El llistat podrà consultar-se en la web municipal i en els canals oficials de l'Ajuntament (Facebook, Twitter, Instagram,).

  • Llistat de comerços oberts. Pàgina 1
  • Llistat de comerços oberts. Pàgina 2

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal