Formulario de búsqueda

16 Marzo 2021 16:00
L'Ajuntament reprén les activitats esportives municipals
· Totes les activitats es desenvoluparan en grups de 4 persones com a màxim i seguint totes les mesures de seguretat
 

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna reprén les activitats de gimnàstica de manteniment, acondicionament físic, aeròbic i pilates en el mateix horari habitual.

Les activitats es desenvoluparan en grups de màxim 4 persones sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat.

Atenent a la Resolució de l'11 de març de 2021 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es prenen les següents mesures per a la pràctica esportiva.

Es podrà practicar, amb caràcter general, activitat física i esportiva, a l'aire lliure i en instal•lacions esportives obertes o tancades, sense contacte físic i en les modalitats individuals i les que es practiquen per parelles.

La pràctica d'activitat física i esportiva de modalitats individuals, a l'aire lliure o en instal·lacions obertes i tancades, practicada per lliure o dirigida per un professional, podrà realitzar-se en grups màxims de 4 persones, sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries.

Per a la realització d'activitat esportiva en instal·lacions tancades serà obligatori l'ús de mascareta. Les activitats esportives grupals i els entrenaments esportius es desenvoluparan, en tot cas, sense públic.

La regidora d'Esports, Lara Romero, ha remarcat que "l'esport és clau i essencial per a mantindre el cos i la ment actius, especialment per a la gent gran. Les activitats es desenvoluparan en grups estables reduïts per a garantir la pràctica esportiva segura".

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal