Formulario de búsqueda

21 Abril 2021 11:00
L’Ajuntament inicia la campanya ‘Viu el comerç de Tavernes’ de promoció del comerç local
• S’ha col·locat una lona promocional a l’entrada del poble i un total de huit banderoles penjades al llarg de l’avinguda Germanies • L’objectiu és promocionar el comerç local del municipi i incentivar les compres en el xicotet comerç

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Comerç Local, ha posat en marxa la campanya ‘Viu el comerç de Tavernes’ amb la col·locació d’una lona promocional a l’entrada del poble i un total de huit banderoles penjades al llarg de l’avinguda Germanies. L’objectiu és promocionar el comerç local del municipi i incentivar les compres en el xicotet comerç mitjançant els elements publicitaris instal·lats en un dels punts més concorreguts del poble.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, i representants de les tres associacions de comerciants vallers (Associació de Comerciants de Tavernes, Mercat Municipal i ACEPLAT) han vist en primera persona el resultat final dels elements publicitaris.

El consistori té previst col·locar elements promocionals també en la platja per a l’inici de la temporada estival.

Sergi González ha remarcat “la necessitat de donar suport al comerç local durant tot l’any i ser conscients de la importància que té el xicotet comerç en el dia a dia del municipi. Anime tota la població a viure i descobrir els productes de qualitat que tenim al comerç de Tavernes”.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha assenyalat que “esta campanya complementa la resta d’iniciatives que estem duent a terme per a promoure el comerç valler i incentivar les compres en els establiments de proximitat”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal