Formulario de búsqueda

18 Enero 2021 19:15
Ban d'Alcaldia sobre les noves mesures addicionals contra la COVID-19 adoptades per l'Ajuntament de Tavernes

SERGI GONZÀLEZ FRASQUET, Alcalde President, comunica a tota la població:

 

La situació sanitària al poble de Tavernes de la Valldigna s'està complicant. Tot i que les xifres oficials encara no ho reflexen, la situació és greu. El més preocupant és que els centres hospitalaris estan en un punt de saturació molt elevat i tenen problemes per atendre totes les patologies.

Després d'una anàlisi en profunditat de la situació, l'Ajuntament de Tavernes ha decidit prendre noves mesures que entraran en vigor a partir de demà dimarts 19 de gener i fins al dia 2 de febrer (inclòs):

•           Sol·licitar el tancament perimetral de la ciutat a l'autoritat competent de la Generalitat Valenciana.

•           Tancament de les instal·lacions municipals esportives tant per a esport federat com per a no federat. Telèfon de contacte: 962824078.

•           Tancament de les instal·lacions municipals de la Casa de la Cultura. Telèfon de contacte: 636459548.

•           Tancament de la Biblioteca. El servei de préstec funcionarà amb cita prèvia al telèfon: 671418918 – 962823176.

•           L'Ajuntament de Tavernes (casa consistorial) tornarà a l’obligatorietat de cita prèvia per a l’atenció al públic. Telèfon de contacte: 962824015.

•           L'Edifici Braç Treballador tornarà a l’obligatorietat de cita prèvia per a l’atenció al públic. Telèfon de contacte: 962821142 (Serveis Socials) i 962823660 (Foment Local).

•           La Tourist Info tornarà a l’obligatorietat de cita prèvia per a l’atenció al públic. Telèfon de contacte: 962885264.

•           Suspensió    de    qualsevol    activitat    organitzada    per    l’Ajuntament    (culturals, esportives, oci,...).

 

A més d'aquestes noves mesures, recordem les que fa temps que s'estan duent a terme:

•           Desinfecció i neteja constant de mobiliari urbà, edificis municipals i zones d'especial concurrència.

•          Reforç de personal de la neteja en els centres educatius i els edificis municipals.

                •          Col·laboració i comunicació diària amb el Centre de Salut de Tavernes i amb l’Àrea de Salut de Gandia

                •          Intensificació dels controls policials per a vetlar pel compliment de les mesures vigents.

                •           Control d'accessos, senyalística informativa i dispensadors de gel hidroalcohòlic als edificis municipals.

                •          Les fonts d'aigua del terme municipal estan fora de servei.

                •          Tancament de parc infantils i jardins.

 

És molt important que la gent siga coneixedora de què, dins de les competències municipals, estem fent el màxim possible. Mesures més dràstiques del tipus tancament de negocis i locals d’oci així com restriccions de mobilitat o bé tancaments perimetrals de la ciutat no són competència municipal i per tant no les podem prendre unilateralment. En qualsevol cas, estem en contacte en la Conselleria de Sanitat per advertir de la realitat de Tavernes i estem preparats per si es prenen aquestes mesures dur-les endavant.

Per acabar, ens agradaria apel·lar a la responsabilitat individual de tota la ciutadania  de Tavernes de la Valldigna. Gran part de l’èxit de les mesures resideix en cada persona en particular i si som responsables i prenem consciència de la gravetat de la situació de segur que les coses aniran millor. Accions com dur sempre la mascareta posada, guardar la distància social i hàbits de desinfecció i higiene personal són claus per guanyar la partida al covid-19.

Només ens queda desitjar molt d’ànim a tota la població de Tavernes de la Valldigna i sobretot molta força a les persones infectades així com a les confinades.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal