Formulario de búsqueda

10 Agosto 2020 22:30
30 Julio 2020 14:00
CANVI UBICACIÓ-DIA DE SANT LLORENÇ
DILLUNS 10 D'AGOST. DIA DE SANT LLORENÇ

La celebració del Porrat de Sant Llorenç canvia d’ubicació com a conseqüència de la situació sanitària actual.

La situació sanitària en la qual  ens trobem està fent que algunes activitats programades es vegen afectades i s’hagen de modificar ubicacions, desenvolupament, intensificar els controls d’accessos, .. i així, intentarem poder dur-les  a terme  garantint la seguretat del públic assistent. 

 Per este motiu i amb l’objectiu de continuar reactivant les activitats culturals i posant en valor les nostres tradicions, la Regidoria de Cultura i Festes juntament amb  les famílies encarregades de la festa de Sant Llorenç i la Parròquia de Sant Pere, hem considerat oportú mantindre la programació per a la celebració del Porrat de Sant Llorenç però amb canvi d’ubicació. Per tant les activitats es realitzaran en la Capella de Santa Maria de la Valldigna i al Parc del Llac de la Goleta ,  i no al paratge de Sant Llorenç com estava previst. 

A les 20:30h tindrà lloc l’eucaristia en honor a Sant Llorenç a la Capella de Santa Maria de La Valldigna de la platja. En acabar, es farà la benedicció del terme des de la mateixa capella.

A les 22:30h al Parc del Llac de la Goleta ens acompanyarà  Jonatan Penalba, dins de les actuacions del festival Sete Sois Sete Luas, per presentar-nos el seu nou disc Reversions.

Ens trobem davant un escenari excepcional,  per la qual cosa  s’han de prendre mesures excepcionals. 

Esperem que arribat el moment es puga celebrar la festa i puguem gaudir d’un bon, encara que diferent, dia de Sant Llorenç.

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 · Tel: 96 282 40 15 · Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal