Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Portal del proveïdor

Portal del proveïdor i presentació de factures electròniques

A partir d’ara, els proveïdors tenen accés, d’una manera ràpida i eficaç, als serveis econòmics municipals les 24 hores i els 365 dies de l’any.

El Portal del Proveïdor habilitarà els proveïdors o persones autoritzades, a través de certificat digital, a conèixer i modificar els seus registres personals, dades bancàries, consultar el model 190 (retencions del IRPF), el model 347 (operacions amb tercers per import superior a 3000 €), consultar l’estat de tramitació de les factures, és a dir, en quina fase i en quin punt exactament es troben.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna proporciona als ciutadans la possibilitat d’acudir al Registre d’Entrada (situat en la planta baixa de l’edifici) i obtenir el certificat de firma electrònica classe 2CA.

Ací deixem a la vostra disposició el manual del portal

Esta plataforma NO ÉS PUNT DE REGISTRE d’entrada de les factures electròniques a què estan obligats els proveïdors per la Llei 25/2013

Per accedir al portal cliqueu ací

PRESENTACIÓ DE FACTURES ELECTRÒNIQUES

Este Ajuntament està adherit a la plataforma de l'Estat FACe per a presentar factures electròniques. L’Ajuntament disposa d’un únic codi DIR, L01462384

Per a descarregar l’aplicació gratuïta facturae cliqueu ací

Per a més informació envieu un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o telefoneu al 962824018 (en horari d'oficina)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Portal del proveedor y presentación de facturas electrónicas

A partir de ahora, los proveedores tienen acceso, de una manera rápida y eficaz, a los servicios económicos municipales las 24 horas y los 365 días del año.

El Portal del Proveedor habilitará a los proveedores o personas autorizadas, a través de certificado digital, a conocer y modificar sus registros personales, datos bancarios, consultar el modelo 190 (retenciones del IRPF), el modelo 347 (operaciones con terceros por importe superior a 3000 €), consultar el estado de tramitación de las facturas, esto es, en qué fase y en qué punto exactamente se encuentran en la tramitación.

El Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna proporciona a los ciudadanos la posibilidad de acudir al Registro de Entrada (situado en la planta baja del edificio) y obtener el certificado de firma electrónica clase 2CA.

Aquí os dejamos a vuestra disposición el manual del portal

Esta plataforma NO ES PUNTO DE REGISTRO de entrada de las facturas electrónicas a que están obligados los proveedores por la Ley 25/2013

Para acceder al portal pincháis ací

PRESENTACIÓN DE FACTURAS ELECTRÓNICAS

Este Ayuntamiento esta adherido a la plataforma del Estado FACe para presentar facturas electrónicas.El Ayuntamiento dispone de un único código DIR, L01462384.

Para descargar la aplicacióngratuita facturae pinchar aquí

Para más información enviáis un correo a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o llamar al 962824018 (en horario de oficina)

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal