Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

El país de les meravelles de la Dula guanya el primer premi de les falles grans de Tavernes

El millor monument infantil ha estat per a la falla La Via amb el lema L’ullal gran, un marc incomparable, dotat amb 250 euros.Falla Dula gran web

Tavernes de la Valldigna ha conegut esta vesprada els premis de les Falles 2017. La falla La Dula ha estat la guanyadora del 1r premi de les falles grans, amb el monument que porta per títol El país de les meravelles, obra de l’artista Alfredo Bayona, i s’emporta 250 euros del premi que dóna la Generalitat Valenciana.

La Via ha sigut la primera en el monuments infantils, amb el lema L’ullal gran, un marc incomparable, de l’artista Bernat Estela.

La fallera major de Tavernes, Carol Pérez, acompanyada de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Festes, Encar Mifsud, el president i el vicepresident de la Federació de Falles de Tavernes, i la cort d’honor han presidit l’acte de lliurament de banderins en la plaça Major de Tavernes.

Les falleres majors i els presidents de cada comissió han rebut les distincions i les dos que han aconseguit el primer premi han celebrat amb els fallers haver estat les millors falles de Tavernes 2017.

Enguany, que la festa de les falles ha sigut declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, totes les comissions de Tavernes han rebut premi a l’ús del valencià per la Generalitat Valenciana.

Falla Via infantil web

RESUM DE PREMIS

Falles grans:

1. La Dula.

2. La Via.

3. Portal.

4. Passeig.

5. Prado.

6. Cambro.

Falles infantils:

1. La Via.

2. La Dula.

3. Portal.

4. Passeig.

5. Cambro.

6. Prado.

Enginy i gràcia falla gran: Passeig.

Enginy i gràcia falla infantil: La Via.

Crítica local: La Via.

Ninot indultat falla gran: La Via.

Ninot indultat falla infantil: Cambro.

Ús del valencià:

1. Dula, amb una dotació de 1000 euros.

2. Via, amb 600 euros.

3. Portal, amb 300 euros.

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal