Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

T'escoltem

Tavernes crema la Falla de l’Escola d’Adults Bolomor

En total ja s’han cremat 9 falles, tres de centres educatius, quatre d’escoletes, la falla d’Acude, Creu Roja i el Centre Ocupacional La Valldigna i la de l’associació dels alumnes de l’Escola d’Adults.cremà escola adults web

 

Ahir a la nit, Tavernes va acollir la cremà de la falla de l’Escola d’Adults Bolomor realitzada pels mateixos alumnes del centre.

El monument es va plantar a la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, on hi ha la Casa de la Cultura i la Biblioteca, que va reunir els alumnes de l’escola, una

gran quantitat de veïns de Tavernes i regidors de la corporació municipal.

En esta, ja han estat 9 les falletes que s’han cremat a Tavernes des del dia 10 de març. Entre elles, les falles de tres centres educatius, de quatre escoletes, la falla d’Acude, Creu Roja i el Centre Ocupacional La Valldigna i la de l’associació dels alumnes de l’Escola d’Adults.

La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes, la Policia Local, així com Protecció Civil, a qui l’Ajuntament agraeix la seua tasca de manera desinteressada, han estat treballant perquè estos actes esdevingueren amb tota normalitat i seguretat per als veïns. En acabar les cremades de cada una de les falles l’empresa del servei de neteja va procedir ràpidament a netejar les restes que va deixar el foc.

Foto 2

Ajuntament de Tavernes de la Valldigna 2012 · Tots els drets reservats
Plaça Major, 1 · 46760 València · TLF. 96 282 40 15 · FAX. 96 282 20 27
Avís legal